Алгоритми просторово-часового кодування сигналів - Прудиус, І. Н.; Сумик, М. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Пропонуються алгоритми просторового та часового кодування сигналів на основі рекурентних послідовностей максимальної довжини, які дають змогу забезпечити високі роздільні здатності за віддаллю та кутовими координатами за мінімального рівня та практично рівномірного розподілу бокових пелюсток діаграми напрямленості антени в просторі та функції невизначеності на площині (τ-:-fд ). Are offered algorithms space- time coding of signals on a base recurrent sequences maximal lengths which allow to provide high settling capabilities after by distance and angular coordinates at minimum levels and practically even distributing of lateral petals directivity antenns in space and ambiguity functions on to the plane (f-:-fд ).
Keywords: кодування сигналів; алгоритми; coding of signals; algorithms