Математичне моделювання і аналіз керованих процесів перезарядження узагальнених нагромаджувачів енергії зі сталими ємностями - Щур, І. З. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Здійснено математичний опис досліджено і проаналізовано вплив основних параметрів на показники трьох типів керованих процесів перезаряду узагальнених нагромаджувачів енергії зі сталими ємностями. Mathematical description is carried out, explored and analyzed influence of basic parameters on the indexes of three types of the adjustable recharge processes of the generalized energy accumulators with permanent capacities.
Keywords: математичне моделювання; аналіз процесів; перезарядження; енергія