Ocena jakości informacji w wybranych polskich katalogach stron WWW - Krzesaj, Marcin (Видавництво «Редакція «УП», 2016)
In the scientific article developed a method of assessing the quality of information in the Web directory.
Keywords: jakość informacji; katalogi stron internetowych; ocena jakości informacji