Аналіз і контроль процедур державних закупівель - Міняйло, В. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Досліджено аналіз і фінансовий контроль за державними закупівлями України. Розглянуто основні завдання стратегічного, тактичного і оперативного аналізу. Досліджується процедура контролю за державними закупівлями. The article examined the financial analysis and сontrol of рublic procurement in Ukraine. The main task of strategic, tactical and operational analysis. Investigate the procedure for control of public procurement.
Keywords: аналіз і фінансовий контроль; державні закупівлі; financial analysis and control; public procurement