Дослідження вживання народної спортивної термінології для перенавчання плавців-самоуків раціональній методиці плавання - Пижов, Віктор (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
У статті порушено питання про правильність уживання народної спортивної термінології, яка значно активізує процес перенавчання плавців-самоуків раціональній техніці плавання.

The question which is mentioned in the article is concerning the using national sports terminology which to a great extent makes more active the process for the self-taught swimmers to be retaught the efficient swimming technique.
Keywords: українська мова; плавець-самоук; народна спортивна термінологія; класифікація видів техніки плавання; Ukrainian language; self-taught swimmers; national sports terminology; classification of swimming technique types; 001; 4; 797.2