Мережева система теплового проектування МЕП - Петров, Д. В.; Федасюк, Д. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Розглядається розроблена авторами мережева система теплового проектування мікроелектронних пристроїв (МЕП), інваріантних до конструктивно-технологічного виконання. Викладаються концептуальні засади розробленої системи та наводиться її архітектура, побудована на основі кросплатформної технології розподілених обчислень CORBA. Подається програмна реалізація інтерфейсів користу вача для взаємодії з системою як в межах локальної мережі, так і через мережу Інтернет.

The network system developed by the authors and intended for thermal design of microelectronic components of various embodiments is described. The system concept and the system architecture built on the basis of CORBA distributed technology are presented. The software implementation of user interfaces that serve for the interaction with the system via Intranet and Internet is given.
Keywords: 621.3.049.77