Шляхи вдосконалення енергоощадних технологій при утилізації органічних відходів в системах біоконверсії - Ратушняк, Г. С.; Анохіна, К. В.; Джеджула, В. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Подано технологічну схему утилізації органіки в біогазовій установці із можливістю вдосконалення та енергозбереження процесу бродіння. Наведено фактори оптимізації процесу анаеробного бродіння біомаси для збільшення ефективності виробництва біогазу. Technological scheme to salvaging organics in biogas equipment is given with possibility of the improvement and energy solving process of the fermentation. The factors to optimization of the process anaerobic fermentations of the biomass is directing for increase of efficiency production biogas.