Обґрунтування доцільності створення спеціальності “урбаністика та просторова організація території” - Хром’як, Й. Я.; Габрель, М. М.; Лисяк, Н. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Обґрунтовано доцільність створення нової спеціальності з урбаністики та просторової організації територій. Проведене дослідження дало змогу зробити низку висновків щодо соціально-економічного розвитку територій і населених пунктів та стану підготовки фахівців у сфері містобудування, землекористування, регіональної економіки. In the article was grounded the feasibility of creating a new specialty in urban areas and spatial organization. The conducted research allowed us to make conclusions regarding the social and economic development of territories and settlements and the state of training in urban planning, land use, regional economy.
Creating study the feasibility of specialty on “urban and spatial organization of the territory”
Keywords: територія; просторова організація; урбаністика; підготовка спеціалістів; territory; spatial organization; urban; training