Львів на давній гравюрі, в живописі та фотографії: історико-бібліографічні дослідження - Шишка, Олександр Володимирович (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Представлено історичний аспект (XVI-XX ст.) зразків графічної, живописної та фотографічної Леополітани у друкованих виданнях. Здійснено короткий опис окремих видань. Виділено основні іконографічні сюжети, особливості авторської техніки їх виконання. The historical aspect (XVI-XX cent.) of samples of graphic, pictorial and photographic Leopolitany in the editions was presented. A brief description of some publications was done. The basic іconographic themes were emphasized, also, the peculiarities of the author's technique of its execution were distinguished.
Keywords: видавництво; поліграфія; літографія; гравюра; фотографія; живопис; publishing; polygraphy; lithography; etching; photography; painting