Стан та шляхи реформування підприємницьких структур на ринку продовольчої продукції - Гавука, І. С.; Груздевич І.Т.; Щербата, І. В.; Якимів, О. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Проаналізовано стан і проблеми в агропромисловому комплексі України і, зокрема,особливості формування і розвитку ринку продовольчої продукції. Причини виникнення кризи розглядаються комплексно, пропонуються шляхи реформування підприємницьких структур на цьому ринку. By the authors in the article, in particular(personally), features of formation and development of the market of foo production are analysed state and problems in agriculture of Ukraine and. The reasons rise of crisis are considered in a complex, the ways of reforming of enterprise structures in this market are offered.
Keywords: агропромисловість; Україна