Гідрографи притоку для дощів зі степеневим законом зміни інтенсивності та трикутних в плані басейнів стоку - Жук, В. М.; Рутковська, І. З.; Попадюк, І. Ю. (Національний університет “Львівська політехніка”, 2007)
Виконано теоретичний аналіз та числовий експеримент з моделювання гідрографів притоку атмосферних стічних вод з трикутних в плані басейнів стоку для дощів зі спадним степеневим законом зміни інтенсивності в часі. Отримано вирази для обчислення часу ефективної та повної концентрації поверхневого стоку, а також відповідних витрат. The theoretical analysis and numerical simulation are performed to model the stormwater hydrographs for the triangular watersheds for the rains with decreasing power law of the intensity variation in time. The formulas for the time of effective and full concentration so as the consequent discharges of the surface flow are obtained.
Keywords: теоретичний аналіз; числовий експеримент; гідрографи притоку; поверхневий стік