Дослідження особливостей і тенденцій розвитку вітчизняного ринку пвх-профілів - Лаганін, В. О.; Янковська, Л. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Комплексні дослідження товарних ринків і оцінювання впливу маркетингового середовища на окремих суб’єктів відіграють важливу роль в управлінні маркетинговою діяльністю. Зроблено аналітичний огляд вітчизняного ринку ПВХ-профілів. Проаналізовано динаміку обсягів і структури споживання ПВХ-профілів в Україні та її регіонах. Виявлено особливості і тенденції розвитку досліджуваного ринкового сегмента і подано висновки щодо перспектив його розвитку. Complex researches of goods markets and influence estimation of marketing environment on separate subjects of market win back an important role in management by marketing activity. The state-of-the-art review of the domestic market of profiles from PVC is carried out. Changes of volumes and structures of consumption of profiles from PVC in Ukraine is analysed. Features and tendencies of development of a researched segment of the market are revealed. Conclusions about prospects of development of a segment of the market are made.