Рівні маркетингу відносин на ринках товарів промислового призначення - Шумська, В. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Досліджено процес налагодження відносин із суб’єктами ринку на основі виділення рівнів розвитку маркетингу відносин. Зазначено відмінності у процесах становлення взаємовідносин між учасниками бізнес-взаємодії на промислових та споживчих ринках. Проаналізовано взаємозв’язок між стадіями налагодження партнерства та рівнем трансакційних витрат. The process of the relationship establishing with the market members on the base of relationship marketing levels development is explored. The differences between the processes of relationship establishing between the business-connection members on the industrial and consumer markets are determine. Connection between the stages of partnership organizing and the level of transactional costs is analyzed.
Level marketing relations in markets industrial goods
Keywords: маркетинг відносин; рівні маркетингу відносин; партнерство; трансакційні витрати; бізнес-процес; relationship marketing; relationship marketing levels; partnership; transactional costs; business-process