Автоматизована інформаційно-пошукова система уставок релейного захисту і автоматики регіональних енергетичних об’ єднань - Держко, Р. М.; Керницький, А. Б.; Мошківський, Д. В.; Муштук, А. В.; Стех, Ю. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглянуто призначення, вимоги, функції і архітектура автоматизованої інформаційно-пошукової системи уставок релейного захисту і автоматики енергетичних об’ єднань.