Споживачі бібліографічної інформації та особливості їх інформаційних потреб - Вдовіченко, О. О.; Кулаковська, О. В. (Національний університет "Львівська політехніка", 2013)
Розглянуто особливості інформаційних потреб користувачів бібліографічної інформації Криворізького педагогічного інституту ДВНЗ «Криворізького національного університету». Розкрито сутність інформаційних потреб, інформаційного циклу та інформаційної діяльності. Проаналізовано роботу інформаційно-бібліографічного відділу Криворізького педагогічного інституту ДВНЗ «Криворізького національного університету». The article describes peculiarities of information needs of bibliographic information users at Kryvy Rig Pedagogic Institute of Kryvy Rig National University. The nature of information needs, information cycle and information activity is exposed. Work of informative bibliographic department of Kryvy Rig Pedagogic Institute of Kryvy Rig National University is analysed.
Keywords: бібліотека ВНЗ; користувачі бібліотеки; задоволення інформаційних потреб; higher education institution library; library users; satisfaction of information needs