Програма перетворення растрових контурних зображень на основі фрактальних сіток - Назаркевич, М.; Клюйник, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Розроблено програмне забезпечення для перетворення растрових контурних зображень на фрактальні криві Гільберта. Програму можна використовувати для захисту та пере- творення зображень у друкованих документах. Формат виведення зображень є векторним.

The software for transforming raster images to contour curves fractal Hilbert. The program can be used to protect and convert images in printed documents. The output format is a vector image.
Keywords: перетворення зображень; захист друкованих документів; крива Гільберта; image conversion; protection of printed documents; Hilbert curve; 531.36; 534