Про безпеку при затриманні правопорушника - Остапенко, Олексій; Ostapenko, Oleksiy; Остапенко, Алексей (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Розглянуто питання, пов’язані із загрозою, ризиком та особистою безпекою під час затримання правопорушника. Особливу увагу звернуто на застосування вогнепальної зброї під час затримання правопорушника.

The article deals with issues related to threat, risk and personal security during the arrest of the offender. Particular attention is paid to the use of firearms during the arrest of the offender.

В статье рассматриваются вопросы, связанные с угрозой, риском и собственной безопасностью при задержании правонарушителя. Особое внимание обращается на применение огнестрельного оружия при задержании правонарушителя.
About safety during the arrest offenders
О безопасности при задержании правонарушителя
Keywords: вогнепальна зброя; загроза; особиста безпека; працівник поліції; ризик; firearms; threats; personal safety; police officer; risk; огнестрельное оружие; угроза; личная безопасность; работник полиции; риск; 351.81.085 (477)