Виставки в системі маркетингових комунікацій підприємства та основні напрями підвищення ефективності участі в них - Білик, М. С.; Дмитрук, М. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Показано роль і місце виставок у системі засобів маркетингових комунікацій. Запропоновано схему дій з підготовки та участі підприємства у виставці, модель оцінки ефективності такої участі. The role and place of shows in the system of marketing communication is discribed. A sceme of activities regarding organization and taking part in a show is proposed, along with a model of evalnation of the effect of participation the show.