Задача оптимального резервування - Скопа, О. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Розглядається задача оптимального резервування в системах телеко- мунікацій, що дозволяє зменшити ризик ухвалення позитивного висновку про використання того або іншого об'єкта в експлуатації при невиконанні вимог до його надійності. The problem of redundancy optimization in telecommunications systems permitting to reduce risk of positive solution acceptance about use of this or that object in maintenance at omission to reliability requirements is considered.