Спосіб вимірювання динамічного тиску - Тихан, Мирослав (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2007)
Пропонується спосіб вимірювання динамічного тиску, котрий дає змогу здійснювати вимірювання у реальному масштабі часу. Предлагается способ измерения динамического давления, позволяющий осуществить измерение в реальном масштабе времени. The method of dynamic pressure measurement which give apossibility measurement in real time has been proposed.