Особливості гідродинаміки та кінетики сушіння біологічно-активних пастоподібних матеріалів - Ханик, Я. М.; Станіславчук, О. В.; Дулеба, В. П.; Білецька, Л. З. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Наведені результати досліджень гідродинаміки та кінетики сушіння пастоподібних біологічно-активних матеріалів фільтраційним методом у суцільному шарі та із створенням у ньому штучної пористості на прикладі хлібопекарських дріжджів. In this article described results of investigation gidrodynamic and kinetic process of drying for paste biologically materials filtration method in unbroken layer and broken layer for yeast.
Keywords: 66.47