Швидкий алгоритм формування ШІМ-коду для системи керування електромагнітним віброзбудником - Зелінський, І. Д. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Запропоновано оригінальний алгоритм формування синусоїдального сигналу на основі широтно-імпульсної модуляції без використання операції множення. In the article the original algorithm of sinewave signal forming on the basis of latitudinal impulsive modulation without the using of multiplication operation is offered.