Консолідований інформаційний ресурс для організації комунікацій та оповіщення користувачів бібліотеки - Марковець, Олександр; Пащак, Мар’яна; Андрухів, Андрій (Видавництво Наукового товариства ім. Шевченка, 2017)
У цій статті досліджено консолідацію інформаційного ресурсу та описано, як саме користуватись системою комунікацій та оповіщень користувачів бібліотеки.

In the thesis work considered the consolidated information resource for the organization of communications and notification of library users.
Keywords: консолідований інформаційний ресурс; бібліотека; користувачі; ZF; інформаційні системи; consolidated information resource; library; users; ZF; information system; 004.738.5; 004.773