Ризики іноземного інвестування та методи управління ними - Гринів, Т. Т. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Описано ризики іноземного інвестування та їх відмінності від інвестиційних ризиків, наведено узагальнену та доповнену класифікацію ризиків іноземного інвестування та запропоновано ряд заходів щодо їх зменшення.

In this article risks of the foreign investment and the differences between investments risks and risks of the foreign investment are described. There is generalized and added classification of risks of the foreign investment. We are proposed measures of decrease of these risks.
Keywords: 338.4