Полімерні сонячні колектори в системах теплопостачання - Пізнак, Б.; Желих, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У даній статті розглядається можливість застосування сонячних колекторів, основним структурним елементом яких є стільникові полікарбонатні плити для гарячого водопостачання та опалення будівель. Наведено результати досліджень теплових характеристик багатошарового стільникового полікарбонату як основного конструктивного матеріалу плоских сонячних колекторів. Результати досліджень можуть бути використані при розрахунках та проектуванні геліосистем.
Polymer solar collectors in the heating supply system
Keywords: стільникова полікарбонатна плита; сонячний колектор; енергозбереження; полімерні матеріали