Визначення якості освітніх послуг вищих навчальних закладів з підготовки фахівців галузі туризму - Гнаткович, Оксана Дмитрівна; Бурса, Оксана Василівна (Бадікова Н. О., 2015)
Визначено основні чинники, які забезпечують якість освіти. Розглянуто параметри оцінювання якості освітніх послуг через призму визначення рейтингу ВНЗ.