Титульний аркуш до "Історико-культурна спадщина: європейський вимір" - (:unkn) unknown (Інтерпрінт, 2018)
Видання містить тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Історико-культурна спадщина: європейський вимір». Молоді та досвідчені науковці разом зі студентами висвітлюють актуальні питання в галузі збереження та популяризації історико-культурної спадщини. Матеріали стануть корисними для широкої наукової громадськості, викладачів, аспірантів, студентів та музейних працівників.