Освітня система як стресовий фактор особистості - Корнієнко, Ігор Олексійович (Бадікова Н. О., 2015)
У публікації наводяться основні стресори освітнього середовища та їх вплив на психіку педагога. Пропонується загальна схема реагування на стрес та основні способи профілактики на організаційному та особистісному рівні.