Відкритий доступ до інституційних репозитаріїв як нова модель наукових комунікацій - Мина, Жанна; Романів, Тетяна; Замірська, Аліна (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
The principles of open access is defined concept "Institutional repository". Described repository creation and development of scientific library of the National University "Lviv Polytechnic".
Keywords: відкритий доступ; електронний архів; індексація; інформаційні технології; інституційний депозитарій