Засоби автоматизації вихідної документації для Стрептівської сільської ради - Білущак, Тетяна; Шпирка, Оксана (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
In this article the describes document automation of the while working with the office documents.
Keywords: автоматизація; документаційне забезпечення; вихідна документація; шаблон; злиття документів; реєстрація; база даних