Явище синонімії в українській гомеопатичній термінології - Луковенко, Тетяна (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Стаття продовжує цикл публікацій автора, присвячених вивченню української гомеопатичної термінології. У пропонованій праці розглянуто особливості функціювання термінів-синонімів та проаналізовано структурні й семантичні особливості еквівалентних термінологічних одиниць досліджуваної галузі. The article continues the cycle of the author’s publications devoted to the studying of the Ukrainian homeopathic terminology. The peculiarities of functioning of the term-synonyms and the structural and semantic features of equivalent terminological units of the researched area are analyzed in this work.
Keywords: українська мова; синонімія; термін-синонім; термінологія; семантика; гомеопатика; Ukrainian language; synonymy; term-synonym; terminology; semantics; homeopathic