Використання виробничої потужності промислового підприємства в концепції логістики - Петецький, І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Досліджено проблеми управління промисловим підприємством в умовах зростання конкуренції та пріоритетності індивідуального обслуговування. Встановлено чинники використання потенційної виробничої потужності підприємства. Обгрунтовано вплив концепції логістики на ефективність використання потужності підприємства. The problems of management by an industrial enterprise in the conditions of growth of competition and priority of individual service are explored. The factors of the use of potential production capacity of enterprise are set. Influence of conception of logistic on efficiency of the use of power of enterprise is grounded.