Основні тенденції інвестиційно-інноваційних процесів економіки України - Цогла, О. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджено основні тенденції інвестиційно-інноваційного розвитку України, рівня конкурентоспроможності та інвестиційної активності вітчизняної економіки згідно з міжнародними рейтингами. Прослідковано залежність інноваційної діяльності вітчизняних підприємств від стану інвестування промисловості. Оцінено інвестиційний потенціал промисловості України. Визначено фактори, які впливають на інвестиційний стан, що склався за останні роки в економіці України. The paper studies the majortrends of investment and innovative development of Ukraine's competitiveness and investment activities of the national economy in accordance with International ratings. Proslidkovano dependence of innovative activity of domestic enterprises from state investment industry.The estimationof the investment potential of industry in Ukraine. Factor saffe ctinginvestment Situationin recent yearsthe economy of Ukraine.
Investment-innovational processes trends in Ukrainian economics
Keywords: конкурентоспроможність; інвестиційна активність; інноваційна діяльність; інвестиційний потенціал; competitiveness; investment activity; innovation; investment potential