Організація та методика аудиту фінансової звітності суб’єктів господарювання - Хом’як, Р. Л.; Цюцяк, І. Л.; Цюцяк, А. Л. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Запропоновано методику аудиту фінансової звітності суб’єктів господарювання різних форм власності та видів діяльності, а також наведено основні процедури аудиту фінансової звітності та типові помилки, що можуть бути виявленими під час інспектування цієї ділянки. There has been offered technique of financial reporting audit of business firms of different ownership forms and various activity by the authors of the article, the attention is also stressed on basic procedures of financial reporting audit and typical mistakes which can be found out under inspecting particular object.