Конкурентоздатний випускник як результат системної підготовки - Стойчик, Тетяна Іванівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Тезисно висвітлено проблеми управління навчальним закладом з урахуванням впливу різних чинників на вирішення актуальних питань в підготовці кваліфікованих робітників гірничого профілю в системі професійно технічної освіти.