Створення бази даних для інтелектуальної інформаційної системи організації процесу тренувань в тренажерному залі - Шаховська, Наталія; Хута, Костянтин (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
This paper provides primary purpose and possibility database for intelligent information system “Gym for You”.
Keywords: android; спорт; база даних; інтелектуальна інформаційна ситсема; Gym for You; SQLite