Методи управління науково-технічною підготовкою виробництва на підприємстві - Сай, Л. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто методи управління науково-технічною підготовкою виробництва (НТПВ). На основі проведеного аналізу і порівняння існуючих методів НТПВ розроблено пропозиції щодо ефективності застосування того чи іншого методу в управлінні підприємством. The article considers the methods of scientific-technical designing of production management. Basing on conducted analysis and compare of existing methods of scientific- technical designing of production the proposals directed on application of concrete method of enterprise management.