Консолідація обліково-аналітичної інформації - Загородній, А. Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджено проблему консолідації інформації в системі обліково-аналітичного забезпечення менеджменту підприємства, рівні, форми та методи такої консолідації. The problem of information consolidation in the accounting and analysis system for enterprise, management support, levels, forms and methods of such consolidation had bun investigated.