Інноваційні стратегії розвитку торговельних підприємств - Харук, К. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розглянуто основні поняття стратегічного управління. Виділено інноваційні стратегії управління торговельними підприємствами. Розроблено практичні рекомендації щодо процесу розроблення і реалізації стратегії розвитку торговельного підприємства в умовах ризику. In the article the basic concepts of strategic management are considered. Innovative strategies of management by the trade enterprises are selected. Practical recommendations in relation to a development and the trade enterprise process development strategy realization in the conditions of risk are developed.
Keywords: стратегічне управління; стратегія; інноваційний розвиток; інноваційна стратегія; інноваційна політика; інноваційна піраміда; strategic management; strategy; innovative development; innovative development innovative policy; innovative pyramid