Класифікація технічних станів трансформаторів підстанцій електричних мереж - Бахор, З. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Запропоновано класифікацію технічних станів трансформаторів електричних мереж за результатами поточного експлуатаційого контролю, що є одним з перших етапів розв’язання задач розпізнавання режимів та оперативного керування трансформаторами. The classification of technical condition of transformers of electrical networks is offered to be carried out by results of the current control. It is one of the first stages for the decision of tasks of recognition of modes and operative management of transformers.