Джерела стимулювання інноваційної діяльності працівників промислових підприємств - Дорошкевич, К. О.; Вороновська, М. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто поняття та джерела коштів для стимулювання інноваційної діяльності працівників підприємств, підкреслено важливість його здійснення. З метою забезпечення дієвості стимулів інноваційної діяльності працівників у статті обґрунтовано формування і розподіл фонду інноваційного розвитку. In the article a concept and sources of money for stimulation of innovative activity of workers of enterprises is considered, importance of his realization is underline. With the purpose of providing of effectiveness of stimul of innovative activity of workers forming and distribution of innovative growth fund is reasonable in the article.
Sources of stimulation of innovative activity workers of industrial enterprises
Keywords: інноваційна діяльність; стимулювання; джерела коштів; фонд інноваційного розвитку; innovative activity; stimulation; sources of money; innovative growth fund