Візуалізація трансформації геодезичної галузі у світі цифрових та ІТ-технологій на “INТERGEO 2014” - Тревого, І. С.; Третяк, К.; Задорожний, В.; Кілару, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Наведено інформацію про світовий геодезичний конгрес “INТERGEO 2014”, який працював 7–9.10.2014 р. Приводится информация о мировом геодезическом конгрессе “INТERGEO 2014”, который работал 7–9.10.2014 г. Provides information on the global geodesic Congress “INТERGEO 2014”, which worked 7–9.10.2014 year.
Визуализация трансформации геодезической отрасли в мире цифровых и ІТ-технологий на “INТERGEO 2014”
Visualization of transformation geodetic industry in the world of digital and information technologies “INТERGEO in 2014”
Keywords: геодезична галузь; ІТ-технології; INTERGEO 2014