Математична модель турбогенераторної установки з тиристорною безконтактною системою збудження - Куцик, А. С.; Рябов, В. М.; Плахтина, О. Г. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуто задачі математичного моделювання генераторних установок з тиристорними системами збудження. Описано принципи побудови математичної моделі турбогенераторної установки з тиристорною безконтактною системою збудження та наведено результати математичного моделювання. The problems of mathematical modeling of the generators plants with thyristors excitation systems are examined. The principles of mathematical modelling of turbo generator plant with thyristors excitation systems are described and the results of mathematical modelling are presented.