Вплив продуктів реакції і реактантів на початкову швидкість реакції взаємодії трет-бутил гідропероксиду з октеном-1 у присутності Мо2В - Комаренська, З. М.; Никипанчук, М. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Досліджено вплив продуктів реакції і реактантів на початкову швидкість реакції взаємодії трет-бутилгідропероксиду з октеном-1 у присутності Мо2В. Подані результати досліджень, встановлені загальні закономірності перебігу процесу та закономірності зміни активності молібденборидного каталізатора. It is lead research influences of products of reaction and substance for initial speed of reaction of interaction tert-butyl hydroperoxide with 1-octene at presence Мо2В. Results research are sent, the general laws of course of process and law of change of activity molybdenum-boron the catalyst are established.
Keywords: вплив продуктів; молібденборидний каталізатор; influences of products; molybdenum-boron the catalyst