Оцінка економічної ефективності управління інноваційним процесом на підприємстві - Мельник, Л. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Проаналізовано загальновідомі методи оцінювання економічної ефективності інновацій. Внаслідок проведеного аналізу виявлено недоліки існуючих методів і розроблено методичні рекомендації до оцінювання ефективності інновацій, які позбавлені недоліків існуючих методів.

In article are analyzed well-known methods to rating cost-performance innovation. As a result called on analysis are revealed defect existing methods, and is designed methodical recommendations to rating efficiency innovation, which is deprived defect existing methods.
Keywords: 338.24; 330.341.1