Дослідження осідань поверхні ґрунту і реперів під впливом статичних навантажень фундаментів споруд - Дутчин, М.; Грицюк, Т. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Наведено результати досліджень осідань ґрунтових реперів, зумовлених статистичними навантаженнями фундаментів споруд в процесі ущільнення ґрунтів, з використанням моделей прямокутних фундаментів. Приведены результаты исследований оседаний грунтовых реперов, обусловленных статическими нагрузками фундаментов сооружений в процессе уплотнения грунтов, с использованием моделей прямоугольных фундаментов. We got the results of researches of the settlement monuments that conditioned the stationary load of buildings's foundations in the process of sealing with use the models of rectangular foundations.
Исследование оседаний поверхности грунта и реперов под влиянием статических нагрузок фундаментов сооружений
Research of settlement of ground and benchmarks under influenced of stationary load of buildings's foundations
Keywords: фундамент; поверхня ґрунту; середнє осідання; ущільнення ґрунтів; грунтовий репер; глибина закладання; оцінка стійкості; гранична похибка