Google Академія, як інструмент поширення наукових досягнень - Дубик, Сергій Орестович; Dubyk, Serhij (My University, 2017)
Google Академія — вільна пошукова система й бібліографічна БД наукових публікацій. Найбільш повне охоплення цитувань. Реєстрація та внесення публікацій. Стаття » репозитарій » Google Академія » цитування. Бібліометричний портрет — візитівка вченого. Персональні та колективні профілі. На плечах у Титанів науки.
Keywords: Google Академія; Google Scholar; цитування; поля цитування; бібліометричний портрет; міжнародний тиждень відкритого доступу