Шляхи підвищення ефективності функціонування колективу - Передало, Х. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
Для кращого управління співробітниками кожен керівник повинен знати певні соціально-психологічні особливості колективу. У даній статті розлядаються основні методи роботи керівника, спрямовані на створення відповідного психологічного клімату, забезпечення згуртованості колективу та підвищення продуктивності праці. Given clause are described the basic directions of work of the chiefs directed on association of collective, creation of a friendly atmosphere and increase of efficiency of work.