Особливості визначення якості туристичних послуг - Гайдук, А. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Досліджується категорія якості туристичних послуг в системі загальної інтегрованої концепції якості. Розглядаються змістові, часові та формальні критерії виміру якості туристичних послуг. Детально аналізується оцінювання якості послуг споживачем залежно від часової ситуації. Зроблено висновок про те, що якість повинна містити критерії для задоволення як виробників, так і споживачів. The category of quality of tourist services is explored within the system of general integrated quality concept. The content, time and formal criteria of measuring quality of tourist services are considered. The process of evaluating the service quality by the consumer depending on the time situation is analyzed in detail. The conclusion is made to the effect that the quality must contain the criteria to meet the requirements both of producers and consumers.