Адміністративний ресурс: суть та типологія - Бучин, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розкрито суть адміністративного ресурсу. Здійснено комплексну типологію цього явища та проаналізовано основні форми його використання під час виборчих кампаній. The sense of administrative recourse is determined in this article. Author also made complex typology of this phenomenon and analyzed main forms of it’s using during the electoral campaigns.